Forum Heerhugowaard

call to action top

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

icon kantoorruimte

VERGADERRUIMTE NODIG OP EEN MOOIE, GOED BEREIKBARE PLAATS?

 

Forum Heerhugowaard beschikt over een uitstekende vergaderlocatie voor vergaderingen tot 14 personen en presentaties tot ca. 16 personen.

Direct naast het trein- en busstation op een van de hoogste plekken in Heerhugowaard is het mogelijk om eens uniek te vergaderen of een inspirerende workshop te geven. Deze ruimte met een groots uitzicht zal zeker een indruk achterlaten op jullie gasten.

Comfortabele stoelen en uiteraard internet, beamer, scherm, flipovers, koffie en thee zijn allemaal aanwezig om de vergadering, presentatie of workshop tot een succes te maken. Natuurlijk behoren gebak, lunch of borrel, taxiservice etc. tot de mogelijkheden.

 

De vergaderruimte is geschikt voor één op één- gesprekken tot presentaties met circa 16 personen.

Deze locatie is direct gelegen naast het trein- en busstation en de N242 en daarmee uitermate goed bereikbaar via openbaar vervoer (trein en bus) alsmede met de auto. Bezoekers kunnen gratis parkeren voor de deur.

U kunt al een vergaderlocatie huren vanaf € 75 (excl. btw) per dagdeel.

icon praatwolkje

Heeft u interesse om een vergaderruimte te huren Neem dan gerust contact op met onze team:
email: of per telefoon op 072 - 571 34 12.

 

 

Foto impressie Forum Heerhugowaard

8 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR FORUM HEERHUGOWAARD


(van toepassing op alle mogelijkheden)

 

 

icon maatwerk Als uw partner is het ons doel om voor u de best passende kantoor- of vergaderoplossing te vinden.

icon transparantAlle maandelijkse kosten op één eenvoudige factuur.

icon samen investerenAfhankelijk van uw wensen: lagere investeringskosten voor uw inrichting en reclame, uw ruimte is al gebruiksklaar!

icon bereikbaarheidMet bijna 100.000 bezoekers op jaarbasis is goede bereikbaarheid een must. Forum Heerhugowaard ligt op 100 meter van de N242 en is per auto ook uitstekend bereikbaar.

 
 

icon it oplossingenOnze IT-infrastructuur en internet is voor u beschikbaar, maar we passen het een en ander graag geheel naar uw wens aan.

icon serviceOpen- en sluitronden, afvalafhandeling, schoonmaak & onderhoud, internetdiensten, gastvrouwen, huismeesters, vergader- en parkeerfaciliteiten etc. wij zorgen ervoor!

icon flexibelGroeien of krimpen, wij bieden u maximale flexibiliteit in ons 16.000 m² groot complex. Ook wat betreft voorwaarden, termijn, grootte en serviceverlening.

icon persoonlijke aanpakForum Heerhugowaard wordt met passie bedreven door een familiebedrijf. Met dit kleine kernteam is onze betrokkenheid groot en zijn wij prima in staat om in te spelen op uw wensen.