Forum Heerhugowaard

call to action top

Slide background

Forum Heerhugowaard:
bedrijfsruimte huren op een top locatie.

Slide background

Forum Heerhugowaard is voor u de juiste plek:
Mede door de toekomst van het Heerhugowaardse Stationsgebied.

Slide background
Slide background

Het zorghart van Heerhugowaard.
Waar mensen en zorg samenkomen.

Slide background
Slide background
Ruime, veilige parkeergelegenheid
voor onze huurders.
Slide background

Op zoek naar een volledig verzorgde kantoorruimte?
Bij Forum Heerhugowaard is het mogelijk!

Slide background

Op zoek naar meer werkplekken?
Bij Forum Heerhugowaard is het mogelijk!

Slide background

Uw eigen praktijk waar
gastvrouwen uw patiënten
ontvangen?

Slide background

Een moderne huisvesting
voor uw onderneming

Slide background
Bijzondere architectuur
in een zeer modern pand
Slide background

Vanaf één behandelruimte tot meer
dan 500m2 aan voor de zorgverlener als u.

Slide background

Vergaderen op een toplocatie,
met uitzicht over heel Heerhugowaard.

icon kantoorruimteBEHEER FORUM HEERHUGOWAARD

Persoonlijk betrokken

Forum Heerhugowaard wordt met passie bedreven door een familiebedrijf. Met dit kleine kernteam is onze betrokkenheid groot en omringd door professionals zijn wij prima in staat om in te spelen op uw wensen. Aangezien een huurder/verhuurder-relatie voor meerdere jaren wordt aangegaan, is het vanzelfsprekend dat wij ons inzetten voor u als huurder. Ons bedrijf zit sinds 1969 al in Heerhugowaard en verhuurt sinds de jaren 90 al onroerend goed.
Verhuur van kantoor- en praktijkruimten, alsmede winkels behoren tot de kernactiveiten van onze onderneming.

Kwaliteit

Naast een uitstekende bereikbaarheid kenmerkt Forum Heerhugowaard zich door prima parkeergelegenheid en een goede kwaliteit van de gebouwen. Onze werkwijze is erop gericht deze gebouwen zorgvuldig te onderhouden. Samen met onze serviceverlening kunt u zich hierdoor als huurder volledig op uw eigen business richten.

Flexibele mogelijkheden

Wij beschikken over een ruime hoeveelheid kantoor-, praktijk- en winkelruimte. Uw onderneming heeft te maken met de marktomstandigheden die voortdurend veranderen. Op het gebied van huisvesting van uw onderneming wilt u flexibel zijn en wij denken graag met u mee met uw veranderende huisvestingsbehoefte.
Ons team zoekt samen met haar klanten per ruimte het juiste opleverniveau. Het aanbieden van casco-ruimtes tot volledige turn-key opgeleverde ruimten.
Bespreek uw wensen met ons team!

Het Team

Ons team staat bekend om hun service in het zoeken naar de juiste locatie voor uw ruimtebehoefte, maar ook tijdens uw verblijf is de dienstverlening natuurlijk goed georganiseerd.
Zoals: op verzoek vervangen van een lampje of ophangen van een schilderij, open- en sluitronden, plantonderhoud, parkeerbeheer, afvalafhandeling, verhuur van vergaderruimten, het sneeuwvrij houden, beheer- en onderhoud aan gebouw en omgeving behoort tot onze serviceverlening.

icon praatwolkje

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons team:
email: of per telefoon op 072 - 571 34 12.

 

 

Foto impressie Forum Heerhugowaard

8 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR FORUM HEERHUGOWAARD


(van toepassing op alle mogelijkheden)

 

 

icon maatwerk Als uw partner is het ons doel om voor u de best passende kantoor- of vergaderoplossing te vinden.

icon transparantAlle maandelijkse kosten op één eenvoudige factuur.

icon samen investerenAfhankelijk van uw wensen: lagere investeringskosten voor uw inrichting en reclame, uw ruimte is al gebruiksklaar!

icon bereikbaarheidMet bijna 100.000 bezoekers op jaarbasis is goede bereikbaarheid een must. Forum Heerhugowaard ligt op 100 meter van de N242 en is per auto ook uitstekend bereikbaar.

 
 

icon it oplossingenOnze IT-infrastructuur en internet is voor u beschikbaar, maar we passen het een en ander graag geheel naar uw wens aan.

icon serviceOpen- en sluitronden, afvalafhandeling, schoonmaak & onderhoud, internetdiensten, gastvrouwen, huismeesters, vergader- en parkeerfaciliteiten etc. wij zorgen ervoor!

icon flexibelGroeien of krimpen, wij bieden u maximale flexibiliteit in ons 16.000 m² groot complex. Ook wat betreft voorwaarden, termijn, grootte en serviceverlening.

icon persoonlijke aanpakForum Heerhugowaard wordt met passie bedreven door een familiebedrijf. Met dit kleine kernteam is onze betrokkenheid groot en zijn wij prima in staat om in te spelen op uw wensen.