Image

BEHEER FORUM HEERHUGOWAARD

Persoonlijk betrokken

Forum Heerhugowaard wordt met passie bedreven door een familiebedrijf. Met dit kleine kernteam is onze betrokkenheid groot en omringd door professionals zijn wij prima in staat om in te spelen op uw wensen. Aangezien een huurder/verhuurder-relatie voor meerdere jaren wordt aangegaan, is het vanzelfsprekend dat wij ons inzetten voor u als huurder. Ons bedrijf zit sinds 1969 al in Heerhugowaard en verhuurt sinds de jaren 90 al onroerend goed.
Verhuur van kantoor- en praktijkruimten, alsmede winkels behoren tot de kernactiveiten van onze onderneming.

Kwaliteit

Naast een uitstekende bereikbaarheid kenmerkt Forum Heerhugowaard zich door prima parkeergelegenheid en een goede kwaliteit van de gebouwen. Onze werkwijze is erop gericht deze gebouwen zorgvuldig te onderhouden. Samen met onze serviceverlening kunt u zich hierdoor als huurder volledig op uw eigen business richten.

Flexibele mogelijkheden

Wij beschikken over een ruime hoeveelheid kantoor-, praktijk- en winkelruimte. Uw onderneming heeft te maken met de marktomstandigheden die voortdurend veranderen. Op het gebied van huisvesting van uw onderneming wilt u flexibel zijn en wij denken graag met u mee met uw veranderende huisvestingsbehoefte.
Ons team zoekt samen met haar klanten per ruimte het juiste opleverniveau. Het aanbieden van casco-ruimtes tot volledige turn-key opgeleverde ruimten.
Bespreek uw wensen met ons team!

Het Team

Ons team staat bekend om hun service in het zoeken naar de juiste locatie voor uw ruimtebehoefte, maar ook tijdens uw verblijf is de dienstverlening natuurlijk goed georganiseerd.
Zoals: op verzoek vervangen van een lampje of ophangen van een schilderij, open- en sluitronden, plantonderhoud, parkeerbeheer, afvalafhandeling, verhuur van vergaderruimten, het sneeuwvrij houden, beheer- en onderhoud aan gebouw en omgeving behoort tot onze serviceverlening.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons team:
email:info@forumheerhugowaard.nl   of per telefoon op 072 - 571 34 12.

Foto impressie Forum Heerhugowaard

8 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR FORUM HEERHUGOWAARD


(van toepassing op alle mogelijkheden)

Maatwerk

Maatwerk

Als uw partner is het ons doel om voor u de best passende kantoor- of vergaderoplossing te vinden.
Samen investeren

Samen investeren

Afhankelijk van uw wensen: lagere investeringskosten voor uw inrichting en reclame, uw ruimte is al gebruiksklaar!
Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Met bijna 100.000 bezoekers op jaarbasis is goede bereikbaarheid een must. Forum Heerhugowaard ligt op 100 meter van de N242 en is per auto ook uitstekend bereikbaar.
It oplossingen

It oplossingen

Onze IT-infrastructuur en internet is voor u beschikbaar, maar we passen het een en ander graag geheel naar uw wens aan.
Service

Service

Open- en sluitronden, afvalafhandeling, schoonmaak & onderhoud, internetdiensten, gastvrouwen, huismeesters, vergader- en parkeerfaciliteiten etc. wij zorgen ervoor!
Transparant

Transparant

Alle maandelijkse kosten op één eenvoudige factuur.
Flexibel

Flexibel

Groeien of krimpen, wij bieden u maximale flexibiliteit in ons 16.000 m² groot complex. Ook wat betreft voorwaarden, termijn, grootte en serviceverlening.
Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak

Forum Heerhugowaard wordt met passie bedreven door een familiebedrijf. Met dit kleine kernteam is onze betrokkenheid groot en zijn wij prima in staat om in te spelen op uw wensen.

Contact

logo

Stationsplein 71
1703 WE Heerhugowaard

Tel: 072 - 571 34 12 info@forumheerhugowaard.nl

Route: