Forum 1

Bedrijfsruimte huren op een top locatie

Contact

Entree Forum 1

Kantooroplossingen

Wij denken mee met uw kantooroplossing

Lees meer

Forum 2 Heerhugowaard

Alle zorg bij elkaar in Heerhugowaard

Contact

Entree Forum 2

Uw eigen praktijkruimte

Op een zorglocatie in Heerhugowaard

Contact

Parkeren is geen probleem

Er is voldoende parkeer gelegenheid

Contact

Vergaderruimtes

Met de mooiste uitkijk over Heerhugowaard

Contact

Werkplekken

Wij kunnen voldoende werkplekken realiseren

Contact

Beheer aanwezig

Wij zijn als beheerders op de locatie aanwezig

Contact
Image

HUURAANBOD FORUM HEERHUGOWAARD:

Door onze ruime ervaring en kennis kunnen wij snel oplossingen en kansen creëren voor uw zakelijke huisvesting. Of dit nu gaat over een winkellocatie, praktijkruimte of kantoorruimte. Tevens kunt u ook terecht voor het huren van een vergaderlocatie per dagdeel. De ruimtes die wij aanbieden zijn compleet verzorgd, u beschikt o.a. over vloerbedekking, systeemplafond met verlichting, topkoeling, mooi ontvangst en gratis parkeergelegenheid voor uw bezoekers.

Forum Heerhugowaard biedt ondernemers de ruimte in een viertal mogelijkheden:

Kantooroplossingen
Sta je te trappelen om te gaan ondernemen en kan je niet wachten om te starten of om uit te bereiden. Dan is dit je kans, bij ons kan je snel aan de slag. Wij ontzorgen graag onze huurders zodat ze zich kunnen bezig houden met waar het voor jou om gaat, namelijk ondernemen. Casco of compleet ingericht en voorzien van alle gemakken. Wij staan bekend om onze hoogwaardige service en het meedenken met onze huurders, zodat zij de ideale werkruimte krijgen. Forum Heerhugowaard maakt het mogelijk!

Praktijkruimte
In de volksmond wordt de Toren van Forum Heerhugowaard ook wel de Zorgtoren genoemd. In deze zorgtoren zitten vele diverse zorgaanbieders wat weer mooie samenwerkingsverbanden brengt. Tevens zitten er nog diverse andere grote zorgpartijen in het andere gedeelte van het pand. AL meer dan 100.000 bezoekers/patiënten op jaarbasis bezoekt Forum Heerhugowaard en is in de regio goed bekend. Door de uitstekende ligging naast het NS-station en bereikbaarheid voor auto en via OV vinden onze bezoekers snel hun weg naar ons. Gratis parkeren voor bezoekers vinden wij heel gewoon. Onze praktijkruimten zijn compleet ingericht met topkoeling, zonwering, vloerbedekking e.d. Faciliteiten als gezamenlijke wachtruimte, pantry, toiletruimte en internet behoren natuurlijk tot de mogelijkheden. Forum Heerhugowaard maakt samen sterker. 

Winkelruimte
Forum Heerhugowaard zit op een toplocatie, met 21.500 auto’s die dagelijks ons pand passeren, 9.500 personen die naast Forum Heerhugowaard op de trein stappen, zitten wij prachtig centraal gelegen, wat weer kansen biedt voor winkeliers. Goed bereikbaar met voldoende gratis parkeergelegenheid voor bezoekers voor de deur. Onze winkels zijn in uitstekende staat en geschikt voor detailhandel tot kantoorruimte voor bijvoorbeeld een makelaar of arbeidsbureau. Randstad, Olympia Uitzendbureau, de Hypotheker, VLIEG e.d. zijn bij ons al gevestigd, maar ook Running Center en Huider Modeltreinen. Wij kunnen flexibel inspelen op uw behoeften.

Uniek vergaderen
Op een van de hoogste plekken in Heerhugowaard is het mogelijk om eens uniek te vergaderen of een inspirerende workshop te geven. Deze ruimte zal zeker een indruk achterlaten op uw gasten. Heerlijke stoelen en uiteraard internet, beamer, scherm, flipovers, koffie, thee, water en een koekje zijn allemaal aanwezig om de vergadering of workshop tot een succes te maken. Bij Forum Heerhugowaard kan je vergaderen op hoog niveau!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons team:
email:info@forumheerhugowaard.nl   of per telefoon op 072 - 571 34 12.

Foto impressie Forum Heerhugowaard

8 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR FORUM HEERHUGOWAARD


(van toepassing op alle mogelijkheden)

Maatwerk

Maatwerk

Als uw partner is het ons doel om voor u de best passende kantoor- of vergaderoplossing te vinden.
Samen investeren

Samen investeren

Afhankelijk van uw wensen: lagere investeringskosten voor uw inrichting en reclame, uw ruimte is al gebruiksklaar!
Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Met bijna 100.000 bezoekers op jaarbasis is goede bereikbaarheid een must. Forum Heerhugowaard ligt op 100 meter van de N242 en is per auto ook uitstekend bereikbaar.
It oplossingen

It oplossingen

Onze IT-infrastructuur en internet is voor u beschikbaar, maar we passen het een en ander graag geheel naar uw wens aan.
Service

Service

Open- en sluitronden, afvalafhandeling, schoonmaak & onderhoud, internetdiensten, gastvrouwen, huismeesters, vergader- en parkeerfaciliteiten etc. wij zorgen ervoor!
Transparant

Transparant

Alle maandelijkse kosten op één eenvoudige factuur.
Flexibel

Flexibel

Groeien of krimpen, wij bieden u maximale flexibiliteit in ons 16.000 m² groot complex. Ook wat betreft voorwaarden, termijn, grootte en serviceverlening.
Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak

Forum Heerhugowaard wordt met passie bedreven door een familiebedrijf. Met dit kleine kernteam is onze betrokkenheid groot en zijn wij prima in staat om in te spelen op uw wensen.

Contact

logo

Stationsplein 71
1703 WE Heerhugowaard

Tel: 072 - 571 34 12 info@forumheerhugowaard.nl

Route: