Forum Heerhugowaard

call to action top

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

icon kantoorruimte

OP ZOEK NAAR EEN VOLLEDIG VERZORGDE KANTOORRUIMTE?
BIJ FORUM HEERHUGOWAARD IS HET MOGELIJK!

 

Uw kantoorruimte, compleet inricht en voorzien van alle gemakken zoals internet etc.

Kantoorruime direct betrekken behoort tot de mogelijkheden, maar wij zijn ook gespecialiseerd in het opleveren van een compleet verzorgde kantoorruimte.

Ons team van professionals staat klaar om u adequaat de juiste service te bieden, zodat u kunt zorgeloos kunt werken in uw eigen ruimte.

Compleet ingerichte kantoorruimten met topkoeling, systeemplafond, vloerbedekking, voorzien van internet, direct te betrekken, het behoort tot de mogelijkheden bij Forum Heerhugowaard.

Van 15 m² tot 1.000m²!

Bezoekers kunnen gratis parkeren voor de deur en u en uw medewerkers kunnen veilig parkeren in de afgesloten parkeergarage of parkeerterrein.

icon praatwolkje

Voor bezichtigingen of vragen kunt u contact opnemen met ons team:
email: of per telefoon op 072 - 571 34 12.

 

 

Foto impressie Forum Heerhugowaard

8 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR FORUM HEERHUGOWAARD


(van toepassing op alle mogelijkheden)

 

 

icon maatwerk Als uw partner is het ons doel om voor u de best passende kantoor- of vergaderoplossing te vinden.

icon transparantAlle maandelijkse kosten op één eenvoudige factuur.

icon samen investerenAfhankelijk van uw wensen: lagere investeringskosten voor uw inrichting en reclame, uw ruimte is al gebruiksklaar!

icon bereikbaarheidMet bijna 100.000 bezoekers op jaarbasis is goede bereikbaarheid een must. Forum Heerhugowaard ligt op 100 meter van de N242 en is per auto ook uitstekend bereikbaar.

 
 

icon it oplossingenOnze IT-infrastructuur en internet is voor u beschikbaar, maar we passen het een en ander graag geheel naar uw wens aan.

icon serviceOpen- en sluitronden, afvalafhandeling, schoonmaak & onderhoud, internetdiensten, gastvrouwen, huismeesters, vergader- en parkeerfaciliteiten etc. wij zorgen ervoor!

icon flexibelGroeien of krimpen, wij bieden u maximale flexibiliteit in ons 16.000 m² groot complex. Ook wat betreft voorwaarden, termijn, grootte en serviceverlening.

icon persoonlijke aanpakForum Heerhugowaard wordt met passie bedreven door een familiebedrijf. Met dit kleine kernteam is onze betrokkenheid groot en zijn wij prima in staat om in te spelen op uw wensen.