Image

UW EIGEN PRAKTIJK WAAR GASTVROUWEN UW PATIËNTEN ONTVANGEN!

Forum Heerhugowaard maakt samen beter!
Zowel voor de kleine als grote zorgprofessional bieden wij al één behandelruimte vanaf 15 m² aan tot meer dan 500 m².

De bestaande praktijkruimten zijn professioneel en compleet ingericht, voorzien van alle gemakken en een gezamenlijke wachtruimte, toiletgroep en pantry behoren tot de mogelijkheden.


Zorghart van Heerhugowaard
In Forum Heerhugowaard is bijna 6.300 m² aan oppervlakte verhuurd in de zorgsector. In de volksmond wordt de Toren van Forum Heerhugowaard ook wel de Zorgtoren genoemd en is in de HAL-regio al erg bekend als zorgaanbieder.

In deze zorgtoren zijn vele diverse zorgaanbieders gevestigd wat weer mooie samenwerkingsverbanden brengt. Grote en kleine professionele zorgaanbieders zijn bij elkaar gevestigd, ook uitermate geschikt voor u!

Grote zorgaanbieders als het Noordwest Ziekenhuisgroep, Starlet DC, Arbo Unie, Centrum Oosterwal, GGZ en Viva Zorggroep zijn bij ons vertegenwoordigd, maar er zijn ook diverse kleine partijen aanwezig en nodig. Een diëtiste, fysiotherapeut, podoloog, etc. zijn al aanwezig, maar hier ligt ook een kans voor u!

Forum Heerhugowaard heeft al bijna 120.000 patiënten en bezoekers op jaarbasis. De net opgeleverde praktijkruimten zijn van alle gemakken voorzien:
Nieuwe vloerbedekking (marmoleum), klimaatinstallatie met naregeling, zonwering, internetaansluiting op verzoek, gezamenlijke wachtruimte, toiletruimten en pantry, voorzien van vaatwasser en koelkast, gratis parkeren voor de deur voor bezoekers, oplaadpalen voor elektrische voertuigen etc.

Dit complex valt in het lage BTW-vervangend tarief van 6%, waardoor huren in dit pand voor niet- BTW plichtige partijen zeer geschikt is. Deze toeslag is in vergelijking met andere locaties zeer beperkt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons team:
email:info@forumheerhugowaard.nl   of per telefoon op 072 - 571 34 12.

Foto impressie Forum Heerhugowaard

8 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR FORUM HEERHUGOWAARD


(van toepassing op alle mogelijkheden)

Maatwerk

Maatwerk

Als uw partner is het ons doel om voor u de best passende kantoor- of vergaderoplossing te vinden.
Samen investeren

Samen investeren

Afhankelijk van uw wensen: lagere investeringskosten voor uw inrichting en reclame, uw ruimte is al gebruiksklaar!
Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Met bijna 100.000 bezoekers op jaarbasis is goede bereikbaarheid een must. Forum Heerhugowaard ligt op 100 meter van de N242 en is per auto ook uitstekend bereikbaar.
It oplossingen

It oplossingen

Onze IT-infrastructuur en internet is voor u beschikbaar, maar we passen het een en ander graag geheel naar uw wens aan.
Service

Service

Open- en sluitronden, afvalafhandeling, schoonmaak & onderhoud, internetdiensten, gastvrouwen, huismeesters, vergader- en parkeerfaciliteiten etc. wij zorgen ervoor!
Transparant

Transparant

Alle maandelijkse kosten op één eenvoudige factuur.
Flexibel

Flexibel

Groeien of krimpen, wij bieden u maximale flexibiliteit in ons 16.000 m² groot complex. Ook wat betreft voorwaarden, termijn, grootte en serviceverlening.
Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak

Forum Heerhugowaard wordt met passie bedreven door een familiebedrijf. Met dit kleine kernteam is onze betrokkenheid groot en zijn wij prima in staat om in te spelen op uw wensen.

Contact

logo

Stationsplein 71
1703 WE Heerhugowaard

Tel: 072 - 571 34 12 info@forumheerhugowaard.nl

Route: