Forum Heerhugowaard

call to action top

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

icon kantoorruimte

OP ZOEK NAAR EEN WINKELRUIMTE IN HET ZORGHART VAN HEERHUGOWAARD?

 

Locatie

Direct naast het Station Heerhugowaard, waar dagelijks 10.000 mensen op de trein stappen, hebben wij winkelruimten te huur vanaf 80 m², welke zijn voorzien van systeemplafond, elektra, topkoeling en verwarming, pantry, toilet etc.
Onze winkels zijn geschikt voor detailhandel, maar ook zeer geschikt als kantoor- of praktijkruimten voor dienstverleners als bijvoorbeeld makelaars, arbeidsbureaus en hypotheekadviseurs en zorgaanbieders als tandarts, fysiotherapeut e.d.
Bekende namen zijn al huurder bij ons: De Hypotheker, Randstad, Beter Horen, Olympia Uitzendbureau, PDZ uitzendbureau, Tempo Team, etc. Maar ook detailhandel als bijvoorbeeld Running Center.
Wij verhuren uw ruimte naar uw wensen aangepast met behulp van onze bouwprofessionals of naar behoefte casco.

Centrumvoorzieningen

De bestemming bij de gemeente Heerhugowaard voor deze locatie is Centrumvoorzieningen, waardoor er zeer brede mogelijkheden zijn in het winkelaanbod.
Forum Heerhugowaard heeft bijna 120.000 bezoekers op jaarbasis, en 21.500 auto’s die ons dagelijks passeren en 7.500 forenzen stappen elke dag op de trein op het naastgelegen NS- en busstation. Forum Heerhugowaard ligt op 100 meter van de N242 en is per auto ook uitstekend bereikbaar.
Parkeren is voor bezoekers gratis voor de deur. Werknemers kunnen parkeren op de afgesloten parkeerterreinen achter het gebouw.
Wij zijn flexibel op allerlei fronten, volledig ingericht betrekken of casco, lange huurperiode of instaphuur, groeien etc. Bij Forum Heerhugowaard is veel mogelijk!

 

icon praatwolkje

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons team:
email: of per telefoon op 072 - 571 34 12.

 

 

Foto impressie Forum Heerhugowaard

8 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR FORUM HEERHUGOWAARD


(van toepassing op alle mogelijkheden)

 

 

icon maatwerk Als uw partner is het ons doel om voor u de best passende kantoor- of vergaderoplossing te vinden.

icon transparantAlle maandelijkse kosten op één eenvoudige factuur.

icon samen investerenAfhankelijk van uw wensen: lagere investeringskosten voor uw inrichting en reclame, uw ruimte is al gebruiksklaar!

icon bereikbaarheidMet bijna 100.000 bezoekers op jaarbasis is goede bereikbaarheid een must. Forum Heerhugowaard ligt op 100 meter van de N242 en is per auto ook uitstekend bereikbaar.

 
 

icon it oplossingenOnze IT-infrastructuur en internet is voor u beschikbaar, maar we passen het een en ander graag geheel naar uw wens aan.

icon serviceOpen- en sluitronden, afvalafhandeling, schoonmaak & onderhoud, internetdiensten, gastvrouwen, huismeesters, vergader- en parkeerfaciliteiten etc. wij zorgen ervoor!

icon flexibelGroeien of krimpen, wij bieden u maximale flexibiliteit in ons 16.000 m² groot complex. Ook wat betreft voorwaarden, termijn, grootte en serviceverlening.

icon persoonlijke aanpakForum Heerhugowaard wordt met passie bedreven door een familiebedrijf. Met dit kleine kernteam is onze betrokkenheid groot en zijn wij prima in staat om in te spelen op uw wensen.