Forum Heerhugowaard

call to action top

Slide background

Forum Heerhugowaard:
bedrijfsruimte huren op een top locatie.

Slide background

Forum Heerhugowaard is voor u de juiste plek:
Mede door de toekomst van het Heerhugowaardse Stationsgebied.

Slide background

Het zorghart van Heerhugowaard.
Waar mensen en zorg samenkomen.

Slide background
Ruime, veilige parkeergelegenheid
voor onze huurders.
Slide background

Op zoek naar een volledig verzorgde kantoorruimte?
Bij Forum Heerhugowaard is het mogelijk!

Slide background

Uw eigen praktijk waar
gastvrouwen uw patiënten
ontvangen?

Slide background

Een moderne huisvesting
voor uw onderneming

Slide background

Vestig uw praktijk ook in
het zorghart van Heerhugowaard!

Slide background
Bijzondere architectuur
in een zeer modern pand
Slide background

Vanaf één behandelruimte tot meer
dan 500m2 aan voor de zorgverlener als u.

Slide background

Vergaderen op een toplocatie,
met uitzicht over heel Heerhugowaard.

icon kantoorruimte

OP ZOEK NAAR EEN WINKELRUIMTE IN HET ZORGHART VAN HEERHUGOWAARD?

 

Locatie

Gelegen aan het Stationsplein van Heerhugowaard, waar dagelijks 10.000 mensen op de trein stappen, winkelruimten te huur vanaf 80m2.
Voorzien van pantry en opslagruimten, ook geschikt voor kantoorruimten voor bijvoorbeeld makelaars, arbeidsbureaus en hypotheekadviseurs.
Bekende namen zijn al huurder bij ons: Adecco, De Hypotheker, Randstad, Olympia Uitzendbureau, PDZ uitzendbureau etc. Maar ook detailhandel als Running Center en Huider Modelbouw.
Wij verhuren uw ruimte naar uw wensen aangepast of naar behoefte casco. Onze ruimten zijn voorzien van systeemplafond, elektra, topkoeling en verwarming, pantry, toilet etc.

 

Centrumvoorzieningen

De bestemming bij de gemeente Heerhugowaard voor deze locatie is Centrumvoorzieningen, waardoor er zeer brede mogelijkheden zijn in het winkelaanbod.
Forum Heerhugowaard heeft bijna 100.000 bezoekers op jaarbasis, en 21.500 auto’s die ons dagelijks passeren en 9.500 forenzen stappen elke dag op de trein op het naastgelegen NS- en busstation. Forum Heerhugowaard ligt op 100 meter van de N242 en is per auto ook uitstekend bereikbaar.
Parkeren is voor bezoekers gratis voor de deur. Werknemers kunnen parkeren op de afgesloten parkeerterreinen achter het gebouw.
Flexibel Wij zijn flexibel op allerlei fronten, volledig ingericht betrekken of casco, lange huurperiode of instaphuur, groeien etc. Bij Forum Heerhugowaard is veel mogelijk!

 

icon praatwolkje

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons team:
email: of per telefoon op 072 - 571 34 12.

 

 

Foto impressie Forum Heerhugowaard

8 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR FORUM HEERHUGOWAARD


(van toepassing op alle mogelijkheden)

 

 

icon maatwerk Als uw partner is het ons doel om voor u de best passende kantoor- of vergaderoplossing te vinden.
icon transparantAlle maandelijkse kosten op één eenvoudige factuur.
icon samen investerenAfhankelijk van uw wensen: lagere investeringskosten voor uw inrichting en reclame, uw ruimte is al gebruiksklaar!
icon bereikbaarheidMet bijna 100.000 bezoekers op jaarbasis is goede bereikbaarheid een must. Forum Heerhugowaard ligt op 100 meter van de N242 en is per auto ook uitstekend bereikbaar.
 
 
icon it oplossingenOnze IT-infrastructuur en internet is voor u beschikbaar, maar we passen het een en ander graag geheel naar uw wens aan.
icon serviceOpen- en sluitronden, afvalafhandeling, schoonmaak & onderhoud, internetdiensten, gastvrouwen, huismeesters, vergader- en parkeerfaciliteiten etc. wij zorgen ervoor!
icon flexibelGroeien of krimpen, wij bieden u maximale flexibiliteit in ons 16.000 m2 groot complex. Ook wat betreft voorwaarden, termijn, grootte en serviceverlening.
icon persoonlijke aanpakForum Heerhugowaard wordt met passie bedreven door een familiebedrijf. Met dit kleine kernteam is onze betrokkenheid groot en zijn wij prima in staat om in te spelen op uw wensen.